Vi synes at en blå bog skal være sjovt og sandfærdig.

Alle indlæg på RIFER har en afsender, hvilket betyder du kan se hvem der har skrevet indlægget, Hvis du ser noget som du ved er forkert, har du altid mulighed for at gå til personen, og bede vedkomne om at fjerne indlægget. Når man skriver et indlæg, har man altid mulighed for at fjerne det.

Hvis personen nægter at fjerne indlægget, kan du trykke på "Marker som upassende". Det er den røde knap som er på alt indhold på RIFER.

Hvis nok fra din klasse markerer indlægget som upassende, vil det automatisk blive slettet.

Rifer fjerner ikke noget indhold fra siden, da det er klassen som skal administrere indholdet.