Når du har oprettet en forening, kan du tilføje medlemmer til den - det gør foreningen noget mere spændende :-)

Under fanen "Medlemmer" kan du se hvilke medlemmer der allerede er tilmeldt, og selv invitere andre til foreningen.

Når du trykker på knappen, vil en popup vises, og du kan tilføje et medlem. Det gør du ved at søge efter eleven, og vælge hvilken titel eleven skal have.

Efter du har valgt dem, vil de modtage en mail med et link. Hvis de ønsker at være med i din forening, godkender de ved at trykke på linket i mailen.

Når de har godkendt, vil de være kunne ses på foreningssiden! :)